Toucan Eco III

Kestävä tapa puhdistaa ja desinfioida ilman myrkyllisiä kemikaaleja ja kertakäyttöistä muovia

Toucan Eco III – aktivointilaite on tarkoitettu puhdistukseen ja desinfiointiin pienehköissä kohteissa ja kotona. Laite tuottaa elektrolyysin avulla pelkästään vedestä ja ruokasuolasta muutamassa minuutissa yhden litran puhdistus-/ desinfiointiainetta; ECA- liuosta.

Valmiste on hyvin tehokas bakteereja, viruksia, itiöitä, sieniä ja homeita vastaan ja se vähentää merkittävästi myös biofilmiä. ECA- liuos, kemialliselta nimeltään Alikloorihapoke(HOCl) reagoi biomolekyylien kanssa mm. hapettamalla taudinaiheuttajien solukalvon ja koaguloimalla solujen proteiineja. Se on samalla myös tehokas yleispuhdistusaine, koska se hapettaa orgaanista likaa ja poistaa haitallisia hajuja.

Laitteen valmistaja on hyväksyttänyt ECA-liuoksen EU:n biosididirektiivi-asetuksen mukaan käyttöluokkiin PT1-PT5. Liuos on sertifioitu virusidinormien EN 14476 ja EN 16777sekä bakterisidisten standardien EN 1276 ja EN 13697 mukaan. Alikloorihapoke (HOCl) tappaa tutkimusten mukaan 99,9999 tutkituista mikrobeista.

Toucan Econ käyttö säästää myös ympäristöä. Vaihtamalla Toucan Eco- ohjelmaan voit vähentää puhdistus- ja desinfiointiaineiden muovipakkausten määrää vähintään 80%. Näin pienennät hiilijalanjälkeä, samalla kun varmistat korkean hygieniatason pienemmin kustannuksin.